Update Beweging Limburg Positief Gezond, 1 februari 2021

Onze gezondheid zit niet in het bestrijden van een ziekte. Als iets tijdens de pandemie aan het licht is gekomen dan is het wel de ‘broosheid en maakbaarheid‘ van onze gezondheid. Tijdens de lock down en avond klok is het hebben van een sociaal netwerk ongelofelijk belangrijk gebleken en is mentale en sociale gezondheid en met name vrije keuzes kunnen maken iets waar wij ons nu van alles bij voor kunnen stellen.
>>> lees hier verder

MAP congres vrijdag 19 maart 2021

Heb je interesse in positieve gezondheid, verbindende communicatie, ethiek, mindfulness, diversiteit in de zorg en/of ervaringsverhalen? Schrijf je dan in voor het online congres 'Mensgerichte zorg kun je leren!' op 19 maart. Iedereen is welkom: studenten, patiënten, docenten, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden.
Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven.

Scholingsplan Limburg Positief Gezond

De Sociale Agenda Limburg neemt het concept van positieve gezondheid als uitgangspunt. Om die reden hebben Provinciale Staten gelden vrijgemaakt om (toekomstige) professionals in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid te scholen.
>>> lees meer

Carnaval 2021 als Positieve Gezondheid

Carnaval 2021 zal de boeken in gaan als een jaar zonder prinsen, boerenbruidsparen en de festiviteiten zoals we die kennen. Samen prachtig verkleed met elkaar lol en plezier maken, als artiest, deelnemer aan de optocht of feestvierder. Een paar dagen waarin de Limburgse wereld op een gezellige en ludieke manier op de kop staat.
>>> lees meer

Wonen Limburg, het mes snijdt aan twee kanten

 

 

"Vanochtend werd ik verrast door de woningbouw, ze kwamen mij een spijsbrood brengen. Wat een sympathieke actie! Jullie hebben mijn kerstgevoel toch iets tot leven gebracht, dankjewel allemaal!".
>>> lees meer

Heerlen Stand-BY

Van zorgen voor, naar zorgen dat…
In Nederland hebben we de neiging om iedereen in hokjes te plaatsen. is belangrijk dat we gaan kijken naar de mens in ál zijn facetten en niet alleen naar zijn diagnose. Hiervoor is een ander instrument nodig, zodat je de juiste zorg op de juist plek krijgt. En dat instrument is het spinnenweb van Positieve Gezondheid. In gesprek met Paul Schefman en Thea Verkoeijen, beiden verbonden aan Heerlen STAND-BY!
>>> lees meer

 

Digitale en interactieve workshop Positieve Gezondheid en IK Positief Gezond

Hoewel echte ontmoeting niet vervangbaar is zijn we toch van mening dat de interactieve digitale versie een aanvullende variant is op de workshop. We hebben de workshop reeds enkele malen uitgetest met positieve reacties. Een groot deel van onze trainers van de workshops die op locatie werden gegeven hebben aangegeven zich ook in te willen zetten voor de digitale variant. Zij worden getraind en staan vanaf half maart klaar om de workshops te verzorgen.
>>> lees meer


Postbus 5185
6130 PD Sittard

We zijn bereikbaar op:
+31-(0)6-1114 1893
info@limburgpositiefgezond.nl
Volg ons:
     

Copyright © 2020
Limburg Positief Gezond.