Ontwikkelingen binnen Heerlen STAND-BY! in Coronatijd.

In maart 2020 leek de wereld ineens stil te vallen. We moesten allemaal even onze eigen weg in de genomen maatregelen zoeken. Er werd aanspraak gemaakt op onze veerkracht. Maar wat al snel opviel was, dat er een enorme creativiteit ontstond in het onderhouden van contacten met cliënten. >>> lees meer

Binnenkort starten weer de workshops Positieve Gezondheid en Ik Positief Gezond.

De workshop ‘Positieve Gezondheid en IK Positief Gezond’ van Burgerkracht Limburg inspireert en motiveert mensen om zich het gedachtegoed van Positieve Gezondheid eigen te maken en zelf met hun (positieve) gezondheid aan de slag te gaan.
>>> lees meer

Corona in de blauwe zorg

Mooie initiatieven, samenwerking, kookcreatie, troostpakketjes, een aanbod om warm van te worden >>> lees meer

Iedereen kan iets bijdragen.

Wonen Limburg heeft het thema Positieve Gezondheid in haar jaarlijkse bod aan gemeenten opgenomen. De corporatie wil hiermee als lid van het kernteam van Positieve Gezondheid het thema expliciet onder de aandacht brengen van de gemeenten waarin zij actief is.  >>> lees meer

Hoe blijft Fontys Positief Gezond in deze enerverende tijden?

Lege klaslokalen, vergaderruimtes en kantines. Door de corona-uitbraak sloten bij Fontys Hogescholen half maart plotseling de deuren voor studenten en medewerkers. We studeren of werken vanaf dat moment huis. Vooral in de begintijd kwamen er heel veel vragen op ons af.
>>> lees meer

Nieuws vanuit de beweging Limburg Positief Gezond

In onze laatste nieuwsbrief lieten we jullie weten dat we bezig waren met het uitwerken van het globale plan voor deze fase van de beweging naar concrete plannen. Inmiddels zijn we bijna zover dat we dit plan voor kunnen leggen aan de bestuurders van de kernpartners.
>>> lees meer


Postbus 5185
6130 PD Sittard

We zijn bereikbaar op:
+31-(0)6-1114 1893
info@limburgpositiefgezond.nl
Volg ons:
     

Copyright © 2020
Limburg Positief Gezond.