KWEEKVIJVERTRAJECT 2021 - Meer Vrouwen in de Politiek

De kweekvijvers hebben de afgelopen jaren hun succes bewezen. Vrouwen hebben veel in hun mars, maar niet altijd het netwerk, het zelfvertrouwen of de juiste handvatten om dit om te zetten naar succes. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen starten we dit jaar weer met een nieuw traject.
>>> lees meer

Kick-off voor alle geïnteresseerden en (oud) deelnemers kweekvijvertraject

We gaan weer beginnen, natuurlijk wel nog even online. In aanloop naar ons nieuwe kweekvijvertraject starten we met de online Kweekvijver kick-off. Het belooft een mooi en interactief programma te worden. Zorg dat je erbij bent! #gratis #aanmeldennoodzakelijk 
>>> lees meer

8 maart internationale vrouwendag, 19.30u. Reserveer al in je agenda

Online met elkaar in gesprek, leren van de tips en informatie die Vreneli Stadelmaier van Sheconsult ons deze avond zal geven. Inspiratie over overgang, zelfvertrouwen, stress en sisterhood en meer. Taboes worden doorbroken en ervaringen gedeeld. Wat kan je er zelf aan doen en wat kunnen we er samen aan doen? Doe je met ons mee? Het belooft een hele informatieve en ook gezellige avond te worden. Een avond waarin we ook ruimte maken om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. We organiseren deze bijeenkomst samen met andere organisaties. Meer informatie volgt spoedig.

Verkiezingen 17 maart 2021 - STEM NIET?????

Natuurlijk gaan we wél stemmen! Alles om ons heen is politiek De zorg, het onderwijs, onze veiligheid, het openbaar vervoer, het aantal huizen die gebouwd mogen worden etc. Hierover maakt de politiek beslissingen. Beslissingen die worden genomen in Den Haag. Over ons. Laten we er voor zorgen dat onze Limburgse stem ook in Den Haag gehoord wordt. En daar kunnen we samen voor zorgen. Ga stemmen, laat je stem niet verloren gaan. En stem bij voorkeur op een Limburgse vertegenwoordiging. #limburgstem 

Campagne Alles is politiek

Is een initiatief van Stichting  ABC - ADV Limburg - Buddyzorg Limburg - Cubiss - FAM! - GIPS S&L - Humanitas - Jeugdwerk Limburg - JNL - JongNL - Limburg - KBO Limburg - LAJK - Leergeld Limburg - LKV -MNLi - POVL - PPD - Scouting Limburg - SMKK - SMOL - Speeltuinwerk Limburg - VKKL - ZijActief Limburg - Zonnenbloem. I.o.v. de Provincie Limburg.

Stem op een vrouw

Natuurlijk willen we ook tijdens de komende verkiezingen aandacht vragen voor meer diversiteit. Voor een gelijke vertegenwoordiging van mannen en vrouwen en meer kleur in de politiek.  

We zijn weer verhuisd!

Alweer?
Ja dat klopt. Een hele etage lager. De wens om op een toekomstgerichte en duurzamere manier te gaan werken, en ook Covid, maakt dat wij op een andere manier iedereen willen bereiken en informeren. Hoe kunnen we zoveel mogelijk vrouwen in Limburg bereiken? Hoe kunnen we onze kennis duurzaam delen en ter beschikking stellen?  

De oplossing was snel bedacht, een digitaal aanbod

Naast real life bijeenkomsten gaan we informatie structureel ook online aanbieden. Plaats en tijd onafhankelijk. Natuurlijk vinden we het nog steeds heel erg belangrijk en vooral ook heel erg leuk om iedereen te ontmoeten. Door online en offline te combineren willen we een groter publiek kunnen bereiken. Reisafstand, tijd en financiële middelen hoeven dan geen belemmering meer te zijn. Om kosten te besparen hebben we besloten om zelf digitale informatie te gaan aanbieden. En daar hebben we een eigen filmstudio en een grotere ruimte voor nodig. En die studio is inmiddels grotendeels klaar wordt al gebruikt.

Wij richten ons dit jaar op zes pijlers
1. De gezonde en zelfredzame moeder - Gezond hierbij in de breedste zin van het woord: fysiek, mentaal, financieel, etc.
2. Bewezen succes - kweekvijvertraject Meer vrouwen in de Politiek
3. Vrouwen en techniek
4. Taboes en vooroordelen
5. De weg naar werk
6. Kennis & onderzoek

Meer specifieke informatie hierover is te vinden op onze website.

Doe je mee?
Dit alles willen we uiteraard zoveel mogelijk in samenwerking met andere (maatschappelijke) organisaties doen. Iedereen heeft zijn eigen expertise en kracht. Een bundeling van deze expertise en krachten zal het eindproduct alleen maar ten goede komen. Hoewel we al vele samenwerkingen aan zijn gegaan, zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kortom, kan jouw organisatie zich vinden in (één van) onze pijlers en zien jullie samenwerkingsmogelijkheden hierin? Laat het ons weten via info@famnetwerk.nl.