Ook in coronatijd hebben wij bij FAM! niet stilgezeten. Online cursussen, diverse thema’s over vrouwenzaken en nog veel meer delen we wekelijks op onze website en sociale media. Een aantal projecten hebben we vanwege corona doorgeschoven naar volgend jaar. We informeren jullie via deze nieuwsbrief en voor meer nieuws verwijzen we jullie naar onze website www.famnetwerk.nl. Wij wensen jullie veel leesplezier!

Onze rubriek Limburgers aan het woord is inmiddels een groot succes. Ben je benieuwd naar de interviews? Lees hier verder.

Huiselijk geweld vindt nu meer plaats. Wat kan jij hier tegen doen? Bekijk het filmpje.

Leesvoer in coronatijd Hoe word ik een goede bondgenoot?

Benieuwd naar verhalen van 'working moms' in coronatijd? Klik dan hier.

Magazine met resultaten en opbrengsten van het project de gezonde basisschool. Namens FAM! heeft Marijke Sniekers (bestuurslid) aan het project deelgenomen. Klik hier voor het magazine.

In deze podcastserie vertellen onderzoekers welke man-vrouwverschillen zij onderzoeken, waarom zij dat doen, en wat we aan hun onderzoeksresultaten hebben. Klik hier voor de podcast.

Maak kennis met de kracht van uitstraling
Met een goede eerste indruk leg je de basis voor je loopbaan en creëer je kansen. Een (gratis) interactieve workshop, waarin je leert
- welke eerste indruk jij maakt
- hoe je op een juiste manier zichtbaar wordt
- hoe je serieus genomen wordt.
De workshop vindt plaats op 25 juni om 09.30 in Sittard. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je dus snel aan via mdaniels@smkk.nl